Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

dino_na_idnes

13. 1. 2009 21:11
Osvěta

Mamka mi (a dvaceti svým známým samozřejmě) tak jednou za kvartál přepošle nějaký hoax. Tak trpělivě najdu na hoax.cz příslušný článek a pošlu jí zpátky odkaz.

A posledně už se zeptala, kde že to hledám ty zajímavé články a jak se to dá najít, že by se tam třeba podívala, než příště zase něco pošle.

Takže osvěta je cesta, jen je třeba počítat s patřičnou dávkou trpělivosti, říct něco jen jednou prostě leckdy nestačí.

0 0
možnosti
RK

klusicek

14. 1. 2009 10:09
Re: Osvěta

Dobrý den, díky za podporu.Osvěta je důležitá, avšak mým názorem je (proč si vlastně šlapu na svůj článek? :-)), že osvěta by měla být nějak "komplexní" a sofistikovaná. Jednou za čas takhle vyplodit článek -- to asi k ničemu nepomůže, ale přesně, jak říkáte -- musí se to opakovat, opakovat, opakovat....

Díky ještě jednou. R.

0 0
možnosti
RK

Tholdrin

13. 1. 2009 18:06
Informace

Malý problém milý pane je že odesilatel nemohl tušit že icq jaksi nevlastníte. Velké množství dnešních Clientů je multiprotokolových a tedy zvládají propojení komunikační sítě Jabber a Icq. Icq Client ale na rozdíl od multiprotokolů nezobrazuje jaký klient daný uživatel používá. V praxi to znamená, že lidé z vašeho contact listu nemusí mít vůbec tušení že používáte Jabber a ne ICQ. Pokud jste jim to neřekl pak nemají jak to zjistit.

To, že samotná zpráva je technický nesmysl je bohužel už jiná kapitola.

0 0
možnosti
RK

klusicek

13. 1. 2009 18:30
Re: Informace

Dobrý den, milý pane ;)

Chci se zeptat na jediné: Pokud někdo pošle zprávu na klusik@jabber.cz, jak z toho nepozná, že to není ICQ? ;)

Stejně tak bych (pokud bych se držel Vašeho snažného ukázání na transport) mohl říci, abyste si dal pozor na vaši schránku na seznamu (aniž bych ale věděl, že ji tam máte) ;)

Ohledně technické hlouposti: Ano, právě proto tento článek vznikl -- jedná se o naprostý nesmysl, který mi už přišel několikrát. A taktéž píši v jednom z posledních odstavců, že tento příspěvek je svým způsobem "flame", protože s tímto se nikdy nic neudělá (dokud budou komunikační služby využívat duťáci, kteří nečtou, co posíljaí). O to jde. Nic jiného.

Díky za komentář a přeji pěkný den. R.

0 0
možnosti
SZO

standa z Ostravy

13. 1. 2009 17:01
A co trenažer.

Na ten jste asi zapoměl.

0 0
možnosti
RK

klusicek

13. 1. 2009 17:36
Re: A co trenažer.

:-D :-D To je fakt ;) To jsem nedomyslel, máte bod ;) Hm... trenažer trenažer ... co třeba ... (processing...) .... no jistě, co vytvořit na virtuálním PC virtuální internetovou síť, která by měla lokálně jen pár stránek, ale uživatel by si to na tom vyzkoušel? Prostě taková simulace internetu na offline strojích? ;)

R.

0 0
možnosti
PH

artea

13. 1. 2009 14:34
Hezky jste to napsal

Jen nechápu, proč Vám vadí ICQ?:-)

0 0
možnosti